Sony ka lëshuar një kondicioner për bluzë 0 20

Sony ka njoftuar një produkt të ri për Reon Pocket 2, një “kondicioner portabël” i kontrolluar nga aplikacioni, i cili u lëshua fillimisht vitin e kaluar pasi kompania e financoi atë në platformën e saj.

Reon Pocket 2 duket pak a shumë i njëjtë me modelin origjinal, por elementët e brendshëm të sapo krijuar mund të arrijnë deri në dyfishin e nivelit të thithjes së nxehtësisë, sipas Sony, duke rezultuar në një performancë më të fortë të ftohjes

Sony gjithashtu deklaron se ka përmirësuar mbrojtjen e djersës në Reon Pocket 2, duke e bërë atë më të përshtatshëm për ushtrime të lehta.

Modeli i mëparshëm ishte shitur kryesisht si diçka që ishte veshur me një këmishë të posaçme për ta bërë udhëtimin veror më të durueshëm, por këtë herë kompania japoneze thekson përdorimin më të gjithanshëm.

Kompania ka bashkëpunuar me markat e veshjeve sportive, duke përfshirë Le Coq Sportif, Munsingwear dhe Descente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pas Facebook, alarm për Linkedin – 500 milionë profile dalin në shitje në “Dark web” 0 31

Një ditë më parë u raportua për shumë adresa Facebooku të hakeruara, ndërkohë që tani është lëshuar alarmi për një tjetër platformë, Linkedin. 500 milionë profile të platformës profesionale që ka më shumë se 600 milionë përdorues në botë janë në shitje në “Dark web”.

Pas rastit të miliona profileve të Facebookut të hakeruar dhe kthyer ‘online’, është ndezur alarmi edhe për një tjetër vjedhje të dhënash. Këtë radhë bëhet fjalë për 500 milionë profile në Linkedin, platformën profesionale që ka më shumë se 600 milionë përdorues në botë. Sipas kërkuesve të Cyber News, arkivi është në shitje në “Dark web” dhe mes të dhënave ka adresa e-maili, numra telefoni, detaje profesionale, përveç linçeve dhe profileve të rrjeteve të tjera sociale. Janë të gjitha të dhëna që mund të përdoren për sulme të mëtejshme, vjedhje adresash dhe mashtrime ‘online’.