Njerëzit zbulojnë cilat shaka përdorin për të ndëshkuar partnerët kur janë të zemëruar 0 11

Bored panda” publikoi një listë të 10 mashtrimeve më të këqija që njerëzit postuan në Twitter.

1. “Burri im më tërboi sot, kështu që unë i thashë se mezi po pres të shoh atë që ai ka planifikuar për ditën tonë të veçantë nesër. Nuk ka asgjë të veçantë për nesër, por është e veçantë ta shikosh atë të zbehtë kur bën panik.”

2. “Burri im thjesht më acaroi dhe shkoi për të parë TV. Kam shkarkuar aplikacionin e telekomandës së TV dhe e fik çdo orë. Ai tani mendon se kemi fantazma në shtëpi.”

3. “E di që nuk është bukur, por kur jam i zemëruar me gruan time dhe dua ta tregoj, unë gjithmonë hap një shishe të re me disa erëza edhe pse tashmë e kemi një të hapur”.

4. “Burri im më tërboi, kështu që unë derdha ujë në dysheme përpara pjatalarëse ndërsa ai nuk po shikonte. Ai po e rregullon atë për dy orë”.

5. “Kur jam i zemëruar me burrin tim, i vë të brendshmet e tij përmbys, në mënyrë që ‘jashtë të jetë brenda’. Ja ku jeni!”

6. “Kur jam i zemëruar me burrin tim, unë e vendosi ‘miun’ tim pa tel në kompjuter dhe e lëviz rreth ekranit ndërsa ai luan lojëra.”

7. “Kur jam i zemëruar me një vajzë, unë thjesht i them asaj se pashë një merimangë të madhe në shtëpi dhe e lashë të gjallë”.

8. “Burri im është i fiksuar me makinën tonë të re dhe dëshiron që ajo të jetë krejtësisht e pastër gjatë gjithë kohës. Unë gjithmonë mbaj me vete një shishe në rast se ai më zemëron”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pas Facebook, alarm për Linkedin – 500 milionë profile dalin në shitje në “Dark web” 0 6

Një ditë më parë u raportua për shumë adresa Facebooku të hakeruara, ndërkohë që tani është lëshuar alarmi për një tjetër platformë, Linkedin. 500 milionë profile të platformës profesionale që ka më shumë se 600 milionë përdorues në botë janë në shitje në “Dark web”.

Pas rastit të miliona profileve të Facebookut të hakeruar dhe kthyer ‘online’, është ndezur alarmi edhe për një tjetër vjedhje të dhënash. Këtë radhë bëhet fjalë për 500 milionë profile në Linkedin, platformën profesionale që ka më shumë se 600 milionë përdorues në botë. Sipas kërkuesve të Cyber News, arkivi është në shitje në “Dark web” dhe mes të dhënave ka adresa e-maili, numra telefoni, detaje profesionale, përveç linçeve dhe profileve të rrjeteve të tjera sociale. Janë të gjitha të dhëna që mund të përdoren për sulme të mëtejshme, vjedhje adresash dhe mashtrime ‘online’.

Pas Facebook, alarm për Linkedin – 500 milionë profile dalin në shitje në “Dark web” 0 6

Një ditë më parë u raportua për shumë adresa Facebooku të hakeruara, ndërkohë që tani është lëshuar alarmi për një tjetër platformë, Linkedin. 500 milionë profile të platformës profesionale që ka më shumë se 600 milionë përdorues në botë janë në shitje në “Dark web”.

Pas rastit të miliona profileve të Facebookut të hakeruar dhe kthyer ‘online’, është ndezur alarmi edhe për një tjetër vjedhje të dhënash. Këtë radhë bëhet fjalë për 500 milionë profile në Linkedin, platformën profesionale që ka më shumë se 600 milionë përdorues në botë. Sipas kërkuesve të Cyber News, arkivi është në shitje në “Dark web” dhe mes të dhënave ka adresa e-maili, numra telefoni, detaje profesionale, përveç linçeve dhe profileve të rrjeteve të tjera sociale. Janë të gjitha të dhëna që mund të përdoren për sulme të mëtejshme, vjedhje adresash dhe mashtrime ‘online’.