Fleta e votimit të 25 prillit/ Celibashi dorëzon propozimin, Komisioneri Rregullator: Nuk jemi kompetentë për ta miratuar 0 25

KQZ zbardh propozimin e Ilirjan Celibashit për fletën e votimit në zgjedhjet e 25 prillit.

Sipas propozimit të kreut të KQZ, fleta e votimit e cila u paraqit sot në Komisionin Rregullator është me emra, dhe jo me numra.

KQZ zbardh propozimin e Ilirjan Celibashit për fletën e votimit në zgjedhjet e 25 prillit.

Sipas propozimit të kreut të KQZ, fleta e votimit e cila u paraqit sot në Komisionin Rregullator është me emra, dhe jo me numra.

Brenda 24 orëve Celibashi kishte kohë për të dorëzuar 1 propozim, teksa dje kishte dorëzuar tre variante. Komisioneri Rregullator ka votuar në unanimitet se nuk është kompetent për ta miratuar këtë fletë votimi.

Edhe përfaqësuesi i PS, Eridjan Salianji deklaroi se Komisioneri Rregullator nuk është kompetent për të shqyrtuar projekt-aktin, madje ka rezerva edhe për propozimin e Celibashit, por do ia shpresë kur vetë KQZ ta shqyrtojë që sipas tij është organi kompetent.\BW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pas Facebook, alarm për Linkedin – 500 milionë profile dalin në shitje në “Dark web” 0 6

Një ditë më parë u raportua për shumë adresa Facebooku të hakeruara, ndërkohë që tani është lëshuar alarmi për një tjetër platformë, Linkedin. 500 milionë profile të platformës profesionale që ka më shumë se 600 milionë përdorues në botë janë në shitje në “Dark web”.

Pas rastit të miliona profileve të Facebookut të hakeruar dhe kthyer ‘online’, është ndezur alarmi edhe për një tjetër vjedhje të dhënash. Këtë radhë bëhet fjalë për 500 milionë profile në Linkedin, platformën profesionale që ka më shumë se 600 milionë përdorues në botë. Sipas kërkuesve të Cyber News, arkivi është në shitje në “Dark web” dhe mes të dhënave ka adresa e-maili, numra telefoni, detaje profesionale, përveç linçeve dhe profileve të rrjeteve të tjera sociale. Janë të gjitha të dhëna që mund të përdoren për sulme të mëtejshme, vjedhje adresash dhe mashtrime ‘online’.

Pas Facebook, alarm për Linkedin – 500 milionë profile dalin në shitje në “Dark web” 0 6

Një ditë më parë u raportua për shumë adresa Facebooku të hakeruara, ndërkohë që tani është lëshuar alarmi për një tjetër platformë, Linkedin. 500 milionë profile të platformës profesionale që ka më shumë se 600 milionë përdorues në botë janë në shitje në “Dark web”.

Pas rastit të miliona profileve të Facebookut të hakeruar dhe kthyer ‘online’, është ndezur alarmi edhe për një tjetër vjedhje të dhënash. Këtë radhë bëhet fjalë për 500 milionë profile në Linkedin, platformën profesionale që ka më shumë se 600 milionë përdorues në botë. Sipas kërkuesve të Cyber News, arkivi është në shitje në “Dark web” dhe mes të dhënave ka adresa e-maili, numra telefoni, detaje profesionale, përveç linçeve dhe profileve të rrjeteve të tjera sociale. Janë të gjitha të dhëna që mund të përdoren për sulme të mëtejshme, vjedhje adresash dhe mashtrime ‘online’.