Firmosën me Netflix, zbulohet projekti i parë i Meghan Markle dhe princ Harry-t 0 15

Princi Harry dhe Meghan Markle kanë siguruar projektin e parë televiziv – një dokumentar në lidhje me lojërat Invictus. Projekti vjen gjashtë muaj pasi Duka dhe Dukesha e Sussex-it nënshkruan një marrëveshje miliona dollarëshe me Netflix.

Dokumentari me seri, i titulluar “Heart of Invictus” do të ndjekë konkurrentët në të gjithë botën për trajnimin për Lojërat në Hagë, që pritej të zhvilloheshin në 2020-ën por u shtynë për shkak të pandemisë.

Princi Harry dhe Meghan Markle kanë siguruar projektin e parë televiziv – një dokumentar në lidhje me lojërat Invictus. Projekti vjen gjashtë muaj pasi Duka dhe Dukesha e Sussex-it nënshkruan një marrëveshje miliona dollarëshe me Netflix.

Dokumentari me seri, i titulluar “Heart of Invictus” do të ndjekë konkurrentët në të gjithë botën për trajnimin për Lojërat në Hagë, që pritej të zhvilloheshin në 2020-ën por u shtynë për shkak të pandemisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rina Balaj publikon një fotografi pa makijazh derisa thotë se asgjë nuk është e vërtetë në rrjete sociale 0 6

Rina, ka zbuluar disa të meta në fytyrën e saj të cilat me vendosjen e makijazhit nuk është se i kemi dalluar.

“Kujtesë ditore se asgjë në rrjete sociale nuk është e vërtetë”, ka shkruar në mbishkrimin e imazhit Rina.

Theksojmë se, edhe pa makijazh artistja shqiptare po duket bukur