Interneti mbushi plot 50 vjeç

Ishte data 29 tetor 1969 kur një pako e vogël të dhënash transmetohej nga universiteti UCLA i Los Angelesit, në institutin e kërkimeve Stanford. Informacionet, që udhëtonin me një shpejtësi 50 kbps, r…

Xiaomi i ri me 5G

Xiaomi do të hedhë në treg së shpejti një telefon që do të jetë i gjithi i mbuluar me ekrandh do të ketë 5G. Celulari në fjalë ka për të qenë i gjithi i mbuluar me ekran,dhe që do të ofrojë shumë gjër…