Gomat e së ardhmes pa ajër?

Kontrollimi i presionit të gomave para nisjes për pushime së shpejti do të jetë një nostalgji. ”Michelin” dhe ”General Motors” (GM) kanë bashkuar forcat për të sjellë gomën e parë pa ajër në treg deri…

Shpërthen vullkani në Itali, 1 i vdekur

Një vullkan ka shpërthyer në ishullin Stromboli në Itali. Nga shpërthimi i vullkanit ka vdekur një turist si dhe janë plagosur disa të tjerë. Viktima po bëntë hiking dhe në momentin që shpërtheu vullk…