Aktuale

”Vendosmëri për të mos lejuar përhapjen”, Braçe reagon për dy rastet e para me koronavirus, apeli për qytetarët: Mbroni fëmijët dhe të moshuarit, është detyrë

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *