Aktuale

Kreu i KE: Nuk pati unanimitet për negociatat, Shqipëria dhe Maqedonia kanë bërë gjithçka iu ishte kërkuar

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *