Bota

Trump tërheq ushtrinë nga Siria, frikë se një ofensivë nga Ankaraja do sillte një masakër si në Srebrenicë. Kush janë kurdët dhe çfarë kërkojnë ata?

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *