Aktuale

Basha letër bankave: Mos rrezikoni me financimin e PPP-ve që pastrojnë para të drogës dhe korrupsionit! Do t’i anulojmë!

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *