Aktuale

“Të gjithë Prefektët do shkojnë në Durrës”, Rama: Kontaktoni sot të gjithë qytetarët e prekur nga tërmeti, në terren dhe deputetë e ministra

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *