Aktuale

Bilanci pas tërmetit: Në Tiranë 187 banesa të dëmtuara, në Durrës 56 persona në spital dhe 188 banesa të dëmtuara

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *