Aktuale

Rrëfehet agjenti i Policisë në Tiranë: Veliu merr nga kriminelët 30.000 € në muaj dhe i bëjnë dhurata shtëpi 250.000 €

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *