Kryesoret

“Unë nuk mund të jem pjesë e një bote ku burrat i veshin gratë e tyre si prostituta dhe ku dashuria nuk ekziston më”

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *