Aktuale

Tenderat për baxhanakun dhe miqtë/ Drejtori i Ramës: Eshtë e kotë ti përgjigjesh opozitës që përgojon njerëzit

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *